
سقف کارت به کارت در سال 1401 روزانه چقدر است؟ (هر 24ساعت)
سقف کارت به کارت اینترنتی چقدر است؟! یکی از متداولترین سوالات بانکداری الکترونیک است. چون بیماری کرونا باعث کاهش حضور افراد در بانک شده است. بنابراین، باید به دنبال راه حل بهتری برای انتقال وجه کارت به کارت باشید. با توجه به شرایط فعلی کشور میتوانید بر روی سقف انتقال وجه از خودپرداز هم حساب ویژهای باز کنید. در این مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سوالات سقف انتقال وجه 1401 را به طور کامل توضیح دهیم.
سقف کارت به کارت بانکها چقدر است
سقف کارت به کارت سال 1401 نسبت به سال 1400، تغییرات جدیدی نداشته است.
پاسخ این سوال که سقف کارت به کارت در 24 ساعت چقدر است ، برای بسیاری از افرادی که به تازگی میخواهند حساب جدید بانکی ایجاد کنند، اهمیت زیادی دارد. زیرا اکثر تراکنشهای مالی دارندگان حساب به صورت انتقال وجه برای اشخاص حقیقی و یا حقوقی است.
مبلغ سقف کارت به کارت در اپلیکیشنها تا 30 میلیون ریال و در اپلیکیشنهای بانکی از 50 تا 100 میلیون ریال است.
حداکثر مبلغ انتقال وجه روزانه را باید براساس کارت به کارت شتابی و درون بانکی تعیین کرد. در کارت به کارت شتابی، دو بانک مبدا و مقصد مختلف هستند. برای مثال، اگر مبدا بانک کارت به کارت، صادرات و مقصد بانک کارت به کارت، تجارت باشد؛ کارت به کارت شتابی دارید. در صورتی هم که کارت به کارت از نوع درون بانکی باشد، مبدا و مقصد کارتهای بانکی یکسان است. این نوع کارت به کارت کردن، با عنوان انتقال وجه غیر شتابی هم شناخته میشود. برای نمونه، اگر بانک مبدا و مقصد کارت به کارت هر دو رسالت باشند؛ کارت به کارت از نوع درون بانکی و یا غیر شتابی است.
سقف انتقال وجه با رمز پویا بانک صادرات
سقف کارت به کارت بانک صادرات در اپلیکیشنهای بانکی و اینترنت بانکها، مبلغ 100 میلیون ریال است. این موضوع در رابطه با کارت به کارت شتابی و درون بانکی صادرات صدق میکند. یعنی اگر مبدا و مقصد بانک انتقال وجه یکسان و متفاوت باشد، حداکثر 100 میلیون ریال را برای انتقال وجه میتوان استفاده کرد. سقف انتقال وجه با دستگاه ATM صادرات همان مبلغ 100 میلیون ریال میباشد. مبلغ کارت به کارت بانک صادرات با استفاده از اپلیکیشنهای غیر بانکی، متغیر است. سقف انتقال وجه صادرات در برخی از اپلیکیشنها، 10 میلیون ریال و در برخی دیگر از آنها، 30 میلیون ریال است.
سقف انتقال وجه با رمز پویا بانک تجارت
سقف کارت به کارت شتابی و درون بانکی تجارت با یکدیگر متفاوت نیست. سقف کارت به کارت درون بانکی و شتابی تجارت 100 میلیون ریال است. این موضوع بدین معنا است که سقف کارت به کارت از ATM ، اپلیکیشن و اینترنت بانک تا 100 میلیون ریال امکانپذیر است.
سقف کارت به کارت بانک ملی در سال 1401
- حداکثر مبلغ انتقال وجه در خود پرداز، درگاه اینترنتی و همراه بانک ملی در روز، 10 میلیون تومان است.
- سقف کارت به کارت بانک ملی از طریق اپلیکیشنهای پرداختی در یک شبانه روز، 3 میلیون تومان میباشد.
- حداکثر مبلغ کارت به کارت بانک ملی از طریق پین پد شعبه، 15 میلیون تومان است.
- حداکثر مبلغ انتقال وجه ملی به ملی بین بازه 3 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان است.
سقف انتقال وجه بانک ملی با موبایل
حداکثر مبلغ کارت به کارت بانک ملی در سال 1400 به 100 میلیون ریال افزایش یافته بود. همچنین، سقف انتقال وجه عابر بانک ملی نیز در سال 1400، به 100 میلیون ریال تغییر یافت. در صورتی که از پرداختسازها استفاده کنید، این مبلغ کمتر است. انتقال وجه شتابی و درون بانکی ملی حداکثر میتواند 50 میلیون ریال و حداقل 30 میلیون ریال باشد.
سقف کارت به کارت بانک رسالت چقدر است؟
افرادی که از خدمات سامانههای بانکی قرض الحسنه رسالت استفاده میکنند، باید بدانند که سقف کارت به کارت بانک رسالت چقدر است. اگر شما هم به دنبال این هستید تا بدانید که با استفاده از برنامه کارت به کارت بانک رسالت تا چقدر میتوانید انتقال وجه انجام بدهید، بخش زیر را بخوانید.
کارت به کارت بانک رسالت را میتوانید با آیکاپ انجام بدهید. در حال حاضر، با اپلیکیشن آیکاپ میتوانید تا سقف ۱۰ میلیون تومان هم انتقال وجه بانک رسالت را انجام بدهید. این درحالی است که با سایر اپلیکیشنهای موبایلی به غیر از رسالت بانک، تنها میتوانید تا ۳ میلیون تومان را از بانک رسالت کارت به کارت نمایید.
سقف کارت به کارت اینترنتی بانک رسالت با حداکثر مبلغ انتقال وجه دستگاه پین پد متفاوت است. حداکثر مبلغ انتقال وجه بانک قرض الحسنه رسالت با دستگاه پین پد، ۱۵ میلیون تومان میباشد.
با توجه به اطلاعیه جدید افزایش سقف انتقال وجه پایا و ساتنا از ۲۵ دی ماه ۱۴۰۰ منتشر شد، سقف مجاز مبلغ انتقال وجه رسالت هم افزایش یافت. به نظر میرسد که حداکثر مبلغ سقف کارت به کارت در موبایل بانک رسالت برای واریزی پایا و ساتنا به ۵۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون تومان رسیده باشد.
نکته: توجه داشته باشید که حداکثر مبالغ ذکر شده برای سقف انتقال وجه بانک رسالت در سال ۱۴۰۰ است. در صورت تغییر حداکثر مبلغ کارت به کارت بانک قرض الحسنه رسالت، این اعداد بروز رسانی میشوند.
سقف انتقال وجه با رمز پویا سایر بانکها (پاسارگاد، ملت، بانک شهر، سپه، رفاه)
سقف کارت به کارت بانک پاسارگارد در پرداختسازها حداقل 10 میلیون ریال و حداکثر 30 میلیون ریال است. در صورتی که حداکثر انتقال وجه اینترنتی سایر بانکها همانند بانک شهر، ملت، رسالت و سپه حداکثر 100 میلیون ریال میباشد.
بیشتر بخوانید: سقف کارت به کارت بانک رسالت چقدر است؟
جدول سقف انتقال وجه (لیست حداکثر مبلغ کارت به کارت در بانکهای مختلف)
حداکثر مبلغ انتقال وجه بانکهای مختلف به شرح زیر هستند:
نام بانک | آیکاپ | دستگاه پین پد |
---|---|---|
قرض الحسنه رسالت | 10 میلیون تومان | 15 میلیون تومان |
دی | 3 میلیون تومان | 15 میلیون تومان |
ایران زمین | 3 میلیون تومان | 15 میلیون تومان |
انصار | 3 میلیون تومان | 15 میلیون تومان |
حکمت ایرانیان | 3 میلیون تومان | 15 میلیون تومان |
دقت کنید که هر فرد با داشتن یک شماره تلفن میتواند از حداکثر مبلغ کارت به کارت در اپلیکیشن آیکاپ بهرهمند شود. حداکثر مبلغ کارت به کارت در بانکهای مختلف میتواند بیشتر از این موارد باشد؛ زیرا، شما میتوانید از نرم افزارهای متعددی برای انتقال وجه آنلاین استفاده کنید.
سقف خرید با کارت سال 1401
سقف خرید با کارت شتاب از pos سال ۱۴۰۱ برای هر فقره کارت در شبانه روز در کارتخوانهای شعبهای، 15 میلیون تومان است.
حداکثر مبلغ تراکنش خرید با کارت شتاب از دستگاه پوز در سال جدید، 50 میلیون تومان در هر روز است. (لازم است دقت کنید که این مبلغ، مشمول تراکنشهای پذیرندگان حسابهای دولتی و افراد پذیرنده دارای کدهای صنفی خاص نیست.)
سقف کارت به کارت امروز چقدر است
سقف انتقال کارت به کارت 1400 در دوران کرونا با هدف جلوگیری از ابتلا به بیماری، افزایش پیدا کرده بود. حداکثر مقدار کارت به کارت در سال 1401، هنوز از سوی بانک مرکزی اعلام نشده است. براساس این تمهیدات ویژه از سوی بانک ها، سقف انتقال وجه با رمز پویا 100 میلیون ریال در طول هر روز میباشد. به طوری که شما با کارت به کارت درون بانکی و کارت شتاب، میتوانید مبلغ 10 میلیون تومان را انتقال بدهید. در صورتی هم که از اپلیکیشنهای انتقال وجه غیر بانکی استفاده میکنید، مبلغ 30 میلیون ریال سقف انتقال وجه اینترنتی سال 1400 در نظر گرفته شده است.
در واقع، سقف انتقال وجه اینترنتی در 1400 از طریق پرداختسازها یا اپلیکیشن های پرداخت غیر بانکی، از 10 میلیون ریال به 30 میلیون ریال افزایش پیدا کرده بود. به طور کلی، سقف انتقال وجه با رمز پویا ATM 1400 افزایش یافته بود. (با این حال، مبلغ سقف انتقال وجه برای هر نوع بانک ممکن است متفاوت باشد و تنها تعدادی از بانکها از این تمهیدات استفاده کنند.)

سقف کارت به کارت با عابر بانک در سال ۱۴۰۱
در حال حاضر، سقف مجاز انتقال وجه با عابر بانک سال 1401 نسبت به سال گذشته، تغییر نکرده است. سقف مجاز کارت به کارت از دستگاه خودپرداز از هر بانکی، 10 میلیون تومان میباشد. همچنین لازم است بدانید که حداکثر مبلغ برداشت از دستگاه atm در سال جدید، افزایش پیدا نکرده است. (هم اکنون، شما میتوانید تنها 200 هزار تومان از هر دستگاه atm دریافت کنید.)
سقف کارت به کارت با گوشی
حداکثر مبلغ مجاز برای کارت به کارت با گوشی دقیقا مشخص نیست! برای مثال، شما همزمان میتوانید از خدمات انتقال وجه کارت به کارت و یا پرداخت سازها استفاده کنید و مبالغ مورد نظرتان را به حساب فرد مورد نظر، منتقل کنید. اگر از اپلیکیشنهای پرداخت ساز استفاده میکنید، باید بدانید که در هر 24 ساعت شبانه روز میتوانید تا مبلغ ذکرشده در همان پرداخت ساز نسبت به انتقال وجه آنلاین با موبایل اقدام نمایید.
سقف کارت به کارت در سال ۱۴۰۰ چقدر بود ؟
سقف انتقال وجه عابر در سال 1400 افزایش یافته بود. حتی سقف تراکنش مالی در طی یک روز از باجههای خدمات بانکی در سطح شهر هم در سال 1400 به مبلغ 100 میلیون ریال تغییر یافته بود. این در حالی است که در سال 1399، سقف انتقال وجه با عابر بانک کمتر از 50 میلیون ریال در هر 24 ساعت یک روز بود.
حتما بخوانید: کارمزد کارت به کارت در سال 1401
سقف انتقال وجه با دستگاه پین پد
سقف کارت به کارت با دستگاه پین پد که در بانک قرار دارد، 150 میلیون ریال است. به منظور استفاده از خدمات پین پد بانک نیاز است تا به بانک مراجعه و مراحل احراز هویت کامل را طی کنید. در حال حاضر، تعداد اندکی از بانکها دارای پین پد هستند.
سقف کارت به کارت 10 میلیون تومان شد
تمهیدات افزایش سقف کارت به کارت در سال 1400 برای تمامی بانکها است. در صورتی که به دنبال راهی برای کارت به کارت بالای 10 میلیون تومان هستید، میتوانید دو روز به طور متوالی از حداکثر خدمات کارت به کارت 10 میلیون تومانی باجههای بانکی و یا دستگاه پین پد استفاده کنید. لازم به ذکر است که برای استفاده از دستگاه پین پد باید به طور حضوری به بانک مورد نظرتان مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید: کارت به کارت بالای 10 میلیون
نحوه انتقال کارت به کارت مبلغ بالا چگونه است؟
کارت به کارت مبلغ بالا در دوران کرونا روند سادهای دارد. به طوری که دیگر نیاز نیست تا حتما به شعبههای شلوغ بانکی مراجعه کنید. برای مثال، تراکنش بیشتر از 20 میلیون تومان در دو روز، با استفاده از اپلیکیشنهای بانک امکانپذیر است. در ضمن، باجههای خدمات بانکی هم میتوانند انتقال کارت به کارت مبالغ بالا را برای شما میسر کنند. غیر از باجههای ارائه دهنده خدمات بانکی میتوانید از دستگاه پین پد استفاده کنید. البته به این موضوع هم توجه داشته باشید که تعداد انگشتشماری از بانکها دارای دستگاه پوز پین پد هستند. در حال حاضر، نحوه کارت به کارت مبلغ بالا با دستگاه پین پد بانک ملی امکانپذیر است.
معرفی برنامه کارت به کارت بالای 3 میلیون
آیکاپ، برنامه کارت به کارت بالای 3 میلیون برای بانک رسالت است. این برنامه بر روی موبایلهای هوشمند نصب میشود و به شما اجازه میدهد تا تراکنش وجه بانک رسالت با سقف 100 میلیون ریال را داشته باشید.
سقف انتقال کارت به کارت سال 1401 (جمعبندی)
سقف کارت به کارت سال 1401 نسبت به سال گذشته، تغییراتی نداشته است. به طوری که دست افراد برای انتقال وجه غیر حضوری با محدودیتهای دست و پا گیری روبرو نیست. این تمهیدات که بانکها از آن پیروی میکنند، در آبان ماه سال 1399 مورد بررسی قرار گرفت. از ابتدای سال 1400 تا انتهای سال، همین روند ادامه پیدا کرد. به طوری که حداکثر انتقال وجه با خود پرداز به 100 میلیون ریال رسیده است. سقف انتقال وجه اینترنتی هم با 30 میلیون ریال و یا 50 میلیون ریال امکان پذیر است. به همین خاطر است که کارت به کارت بیش از 3 میلیون در طول روز بدون استفاده از دستگاه ATM و اینترنت بانک در سال 1401 انجام شدنی است.
سوالات متداول سقف انتقال وجه اینترنتی با عابر بانک و پرداختسازها
از تاریخ 25 دی ماه 1400، سقف انتقال پایا و ساتنا بانک رسالت به ترتیب 100 میلیون تومان و 50 میلیون تومان میباشد.
حداکثر مبلغ کارت به کارت برای هر بانک با استفاده از عابر بانک و اپلیکیشنهای پرداختی متفاوت است. جدول سقف انتقال وجه این مقاله را بخوانید.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، سقف کارت به کارت بانک صادرات در سال جدید با مراجعه به درگاههای اینترنتی و خودپرداز، 6 میلیون تومان میباشد.
سقف انتقال وجه اینترنتی براساس تراکنشهای درون بانکی و شتابی هر بانک متفاوت است. برای اطلاع از حداکثر مبلغ مجاز کارت به کارت، این مقاله را بخوانید.
سقف انتقال اینترنتی بانک رسالت برای پایا و ساتنا متفاوت است. همچنین، سقف انتقال وجه اینترنتی بانک رسالت با اپلیکیشنهای مختلف، فرق دارد. در این مقاله به این موارد اشاره کردیم.
منبع: آیکاپ
سوالات خود را در بخش دیدگاه از کارشناسان ما بپرسید.
ممنون از تیم تحریریه سایت شما
مطالب علاوه بر اینکه جامع هستند، بشدت کاربردی هم هست
سلام آقای مصطفی.
از بابت زمانی که برای مطالعه این مقاله گذاشتید، بسیار ممنون هستیم.
جدول های این مقاله بعد از هر بار تغییر سقف انتقال وجه کارت به کارت آپدیت میشوند. به همین دلیل، این مطلب همواره برای شما و سایر کاربران مفید و موثر خواهد بود. :))
اگر سوالی درباره سقف انتقال وجه آنلاین دارید، از ما بپرسید تا پاسخگوی شما باشیم. :))