
پیگیری وضعیت پرونده در سامانه مرات | مشاهده نتیجه اعتبارسنجی در بانک رسالت
پیگیری وضعیت پرونده در سامانه مرات و مشاهده نتیجه اعتبارسنجی در بانک رسالت، معمولا هنگام دریافت تسهیلات از این بانک بهکار میآید.
میدانید که دریافت وام از تمام بانکها مستلزم طی کردن فرآیند اعتبارسنجی است و این کار در مورد بانک رسالت، در سامانه مرات انجام میشود.
برای دیدن وضعیت پرونده در مرات باید به آدرس زیر مراجعه کنید:
اگر اعتبارسنجی خود را انجام داده و پیامک “مشاهده نتیجه پرونده” را دریافت کردهاید، در ادامه با ما همراه باشید تا جزئیات مشاهده نتیجه اعتبارسنجی و پیگیری وضعیت پرونده را بررسی کنیم.
اگر هنوز درخواست اعتبارسنجی در سامانه مرات را ثبت نکردید، باید به شما بگوییم که میتوانید اعتبارسنجی مرات را به راحتی با اپلیکیشن آیکاپ انجام دهید.
مشاهده نتیجه اعتبارسنجی بانک رسالت
برای مشاهده نتیجه اعتبارسنجی بانک رسالت و یا پیگیری آن، وارد سامانه imerat.ir شوید. همچنین شما طبق مراحل زیر میتوانید وارد اپلیکیشن آیکاپ شوید و جواب اعتبار سنجی فردی خود را دریافت کنید:
ورود به آیکاپ ← کاشی سامانه مرآت ← ورود ← نتیجه اعتبارسنجی
نتیجه اعتبارسنجی مرآت شامل 4 نوع نمره اعتباری (ممتاز، کاملا متناسب، متناسب و نامتناسب)، ظرفیت بدهی، سقف ضمانت تعهد، باقی مانده سقف ضمانت تعهد و تاریخ اعتبار است.
در تصویر زیر، نمونهای از نتیجه اعتبارسنجی مرآت متقاضی را میبینید که توان بازپرداختی آن، متناسب و 5 میلیون و 300 هزار تومان است.

بسته به هر نوع نتیجهای که صادر شده باشد، فرآیند پیگیری وضعیت پرونده در سامانه مرات برای هر فرد متفاوت خواهد بود. پس به جواب اعتبارسنجی خود توجه کنید.
1 ممتاز: نیازی به تهیه سفته ندارید و برای ثبت درخواست وام، فقط باید به اینترنت بانک رسالت مراجعه کنید.
2 کاملاً متناسب: شما باید یک فقره سفته الکترونیکی بگیرید.
3 متناسب: یک فقره سفته الکترونیکی از خود را به همراه یک فقره سفته الکترونیکی از فرد ضامن ارائه بدهید.
4 نامتناسب: شرایط دریافت وام را ندارید و نیازی به طی کردن فرآیند پیگیری وضعیت پرونده نیست.
سفته الکترونیکی را از اپلیکیشن آیکاپ بگیرید.
پیگیری وضعیت پرونده در سامانه مرات
براساس مشاهدهها، حداکثر زمان لازم برای دریافت نتیجه اعتبار سنجی از سامانه مرآت، 7 روز پس از درخواست است. بعد از دریافت پیامک “مشاهده نتیجه پرونده” با ورود به اپلیکیشن آیکاپ و یا ورود مستقیم به سامانه مرآت برای مشاهده آخرین وضعیت پرونده در سامانه مرات روی علامت “نامه” در بخش وضعیت پرونده کلیک کنید. (پیگیری و مشاهده وضعیت پرونده برای تکمیل مراحل دریافت وام رسالت، ضروری است.)
با هر بار ورود میتوانید وضعیت پرونده در سامانه مرات را ببینید. (تا زمانی که پرونده درخواست وام شما تشکیل نشده باشد، میبایست وضعیت خود را پیگیری کنید.)
در بخش زیر سعی کردیم تا هر کدام از این وضعیتها را بررسی کنیم تا مشخص شود که در مرحلهی بعدی، چه کاری را انجام بدهید.
1 در انتظار دريافت بهبود دهنده اعتباری (چک و سفته)
بعد از ثبت درخواست اعتبارسنجی و دریافت نتیجهی آن، وضعیت شما به “در انتظار دریافت بهبود دهنده اعتباری” تغییر پیدا میکند.
- منظور از بهبود دهنده اعتباری بانک رسالت چیست؟
بهبوددهنده همان سفته الکترونیکی است. برای دریافت بهبوددهنده بانک قرض الحسنه رسالت میبایست از خدمت سفته الکترونیکی اپلیکیشن اندرویدی آیکاپ استفاده کنید.
2 وضعیت تکمیل پرونده
اگر سفته الکترونیکی خودتان و ضامن را به درستی دریافت کرده باشید، بهبوددهندههای شما به طور خودکار ثبت میشوند و پرونده تکمیل میشود. در تصویر زیر، در ردیف 1، پرونده اعتبارستجی مرآت تکمیل شده است.

عدم پوشش نتیجه اعتبار سنجی یعنی چه؟
اگر میزان مبلغ درخواست وام متقاضی از میزان اعتباری که در جواب اعتبارسنجی مشخص شده، بیشتر باشد، این وضعیت را میبینید. برای رفع این مشکل با پشتیبانی اپراتور سامانه مرآت به شماره 72423900-021 ارتباط برقرار کنید.
در 10 آبان 1400 اعلام شد که خدمات سایت www.imerat.ir در دسترس تمامی مردم کشور است و محدود به منطقه خاصی نیست.
سوالات متداول
پس از ثبت درخواست اعتبارسنجی برای پیگیری وضعیت پرونده در مرات میتوانید به اپلیکیشن آیکاپ مراجعه کنید.
برای ارتباط با پشتیبانی سامانه مرآت با شماره 72423900-021 تماس حاصل کنید.
همانطور که در این مقاله به این موضوع اشاره کردیم، برای دریافت نتیجهی پیگیری پرونده در مرات لازم است هزینه را از درگاههای شتاب پرداخت کنید.
پس از اعتبارسنجی بانک رسالت در سامانه مرآت، برای پیگیری وضعیت خود باید به سامانه مرآت مراجعه کنید. سپس، براساس وضعیت خود، اقدامات لازم برای تکمیل وضعیت پرونده را انجام بدهید.
بعد از ثبت درخواست اعتبارسنجی در سامانه مرآت، حداکثر یک هفته طول میکشد تا نتیجهی آن را دریافت کنید.
منبع: سایت آیکاپ
سوالات خود را در بخش دیدگاه از کارشناسان ما بپرسید.